CEASE Therapie

Goudbloem homeopathie haren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De in 2010 overleden homeopathische arts Tinus Smits heeft zich jaren toegelegd op de behandeling van kinderen met vaccinatieschade, in het bijzonder autisme, het zgn. Post Vaccinaal Syndroom. Dit heeft uiteindelijk geleid tot een methode die hij CEASE therapie heeft genoemd, wat staat voor Complete Elimination of Autistic Spectrum Expression.

Stap voor stap worden alle oorzakelijke factoren (vaccins, reguliere medicatie, intoxicaties, ziektes, etc.) ontgift met de homeopathisch verdunde en gepotentieeerde stoffen die de problemen hebben veroorzaakt (isopathie). Meestal worden vier verschillende potenties gebruikt, de 30K, de 200K, MK en XMK om de energie van de patiënt van de afdrukken van de toxische substanties of ziektes te ontdoen.

Uitgebreide informatie over deze methode is te lezen op de speciale website over CEASE:
www.cease-therapie.nl.

Om deze methode juist te kunnen toepassen heb ik de opleiding gevolgd tot gecertificeerd CEASE therapeut. Alle CEASE therapeuten over de hele wereld blijven in contact via een interactief forum. Ook maak ik deel uit van een werkgroep van CEASE therapeuten om op deze wijze ervaringen uit te wisselen en problemen te bespreken.
De methode is toepasbaar bij veel chronische klachten van kinderen en voor gedrags- en ontwikkelingsstoornissen (Autisme, ADHD, PPD-NOS, Asperger, etc), agressie, concentratiestoornissen, epilepsie, etc.. Ook volwassenen met dergelijke klachten kunnen voordeel hebben van deze behandelingsmethode.

Naast de behandeling met de homeopathische geneesmiddelen worden er ook aanbevelingen gedaan ten aanzien van voeding, voedingssupplementen en life-style. Veel van deze aanbevelingen zijn niet alleen voor de CEASE-patiënt maar ook voor de overige huisgenoten belangrijk voor een goede gezondheid.

Gratis Kennismakingsgesprek aanvragen